CoolBrands House is dé urban evenementenlocatie van Amsterdam. Met een industrieel strakke uitstraling.

Wij zijn trots dat ons kantoor vanaf 1 mei gevestigd is in CoolBrands House. Er is echter niet alleen ruimte voor ons team maar ook voor 300 andere mensen. CoolBrands House is een ontmoetingsplaats voor merken en mensen. CoolBrands House is van alle gemakken voorzien om je evenement tot een mooie ervaring te maken.

 

 

Storytelling
MarketingMonday gelooft in ‘storytelling’. CoolBrands House draait om ‘verhalen vertellen’ en mensen met elkaar verbinden tijdens een evenement. Sterke merken hebben goede, boeiende verhalen. ‘Storytelling’ is dé manier om je boodschap als merk uit te dragen en mensen aan je merk te binden. Vertel je geschiedenis, laat je medewerkers zien, deel je waarden en ervaringen. Een merk is niet ‘cool’ omdat het merk dit zelf zegt. Het is ‘cool’ omdat jouw ambassadeurs dit van binnen voelen.

Welkom@CoolBrands House
CoolBrands House heeft een oppervlakte van 800 m2. Een brainstormsessie of product presentatie in het ‘Canon Theater of een meeting met lunch in de ‘ Heineken Corner’ bestaat uit een van de mogelijkheden in Coolbrands House. Wij organiseren hier zelf ook periodiek de onze masterclasses en inspiratiesessies.
Bekijk onze locatie en oordeel zelf
We kunnen CoolBrands House onder je aandacht brengen en aanprijzen, maar laten je liever zelf oordelen. Dus zoek je een locatie voor een evenement? Kom dan bij ons langs voor een rondleiding. Neem hiervoor contact op met onze Account Manager Events Suzanne van Beek. De ‘Miele koffie-experience’ staat dan uiteraard voor je klaar!

Bekijk onze nieuwe locatie op CoolBrandsHouse.nl